Mijn make-up reis begon rond 2010. Ik werkte op dat moment in een restaurant. En dan is het natuurlijk gebruikelijk om er representatief uit te zien.

Een aantal vrouwelijke collega’s wist elke dag weer flawless voor de dag te komen. Met de mooiste ooglooks die ik had gezien.
Dat inspireerde mij om ook eens wat meer dan alleen een zwart oogpotlood en mascara te gaan gebruiken. Ik kocht een oogschaduwpalette met 88 kleuren. En begon te experimenteren.

Om constant te blijven leren, begon ik YouTube filmpjes te kijken. En volgde ik meerdere beautyblogs. Die waren toen in opkomst. En de dames deelden hun ervaringen en technieken.

Zo maakte ik mij het make-uppen eigen. Werd ik steeds beter. En ik genoot elke dag van mijn momentje “schilderen”.

In de jaren die daarop volgden heb ik zelf nog een korte periode een beauty blog gehad. En had ik grootste plannen om ook een YouTube ster te worden, net als Nikki Tutorials.

Dat is er allemaal niet van gekomen. Maar ik ben wel altijd bezig gebleven met make-up. Ik gaf andere dames advies. En ik merkte dat mijn advies ook als zeer waardevol werd gezien.

“Daar moet je wat mee doen!” is een uitspraak die regelmatig naar mij geroepen is.
Zelf had ik het niet zo ver. Ik was nog altijd zoekende naar dé perfecte producten. Zeker qua basis. Want mijn perfecte primer had ik nog niet gevonden. Ook qua foundation was ik nooit helemaal 100% tevreden. En ik heb wat verschillende merken geprobeerd. Van betaalbare drogisterij merken. Tot high end merken als Chanel en Lancome.
En toen, begin 2021 tipte een vriendin mij. Of ik Mintenz kende, en dat echt eens moest proberen.

Dat bleek het laatste ontbrekende puzzel stukje te zijn. Alles viel op zijn plek. Dit was het soort make-up waar ik naar op zoek was. Geen chemische ingrediënten, geen parfum, geen alcohol. En geen gevoel van een masker. En met de producten van Mintenz durfde ik het wel aan om de stap te zetten. Omdat ik zelf volledig achter het merk en de producten sta, is het ook makkelijk om dit te gebruiken op anderen. En te promoten.

Ik besloot een cursus Visagie te volgen. Zodat ik mijzelf officieel een visagist mag noemen.
Om nog beter te worden in de kunst van minerale make-up volgde ik een privé training bij Chica Charming in Amsterdam.

En op het moment dat ik dit stuk schrijf, zijn we ruim een half jaar verder.

Ik heb al vele workshops mogen geven. Waarbij ik mijn kennis en ervaring heb kunnen delen.
De website, met webshop die ik zelf bouwde loopt goed!
Voor de dames die niet in mijn salon kunnen komen neem ik de tijd en ruimte om online advies te geven.
En ik heb zelfs als een bruid mogen opmaken voor haar grote dag!

Ik geloof in persoonlijke aandacht voor iedereen. En dat zul je dan ook bij mij ervaren.
Heb jij advies nodig. Wil je eerlijke antwoorden? Dan kun je bij mij terecht.

Geen mooie verkooppraatjes om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk geld uitgeeft. Nee, eerlijk advies. En jij maakt zelf de keuze wat je wel en niet wil.

Ik verwelkom je graag in mijn salon in Sexbierum. Maar ook digitaal ben je welkom.

Heel veel liefs,

Annechien